Hladítko (žehlička) na marcipán a fondán zaguľatená 15x8 cm -

Hladítko (žehlička) na marcipán a fondán zaguľatená 15x8 cm -

2.38 EUR

Diskontný Hladítko (žehlička) na marcipán a fondán zaguľatená 15x8 cm - od originálneho výrobcu - tento artikel odporúčame v neopakovateľnej akcii za 2.44 EUR. Naše výhodné ponuky čakajú práve na vás. NEPLAŤTE dopravné a balné, ponuka platí pre objednávky v hodnote nad 40 eur. Nech vám ušetrené korunky urobia veľa radosti..

Značka: 
SKU: 8592381102678
Do obchodu

Popis

Urobte si radosť: Hladítko (žehlička) na marcipán a fondán zaguľatená 15x8 cm - značky - tento hit môžete zohnať s neuveriteľnou zľavou za 2.44 EUR. Robí nám radosť, že naše akcie robia radosť vám! Na vami zadanú adresu bude BEZPLATNE dopravená objednávka v hodnote 40 EUR alebo viac. Už sa tešíte na svoju objednávku?.

Žehlička na tortu uhladí poťahovaciu hmotu, fondán aj marcipán a vaše torty budú vyzerať dokonalo hladké.

Žehličkou docielite dokonalý hladký efekt obalených tort, cupcakes a ďalších zákuskov. Žehličkami prechádzajte po torte smerom zhora nadol. Vďaka plochej hladkej ploche docielite ostré hrany na tortách, ale aj prípadné zaoblenie. Poťahovanie a uhladzovanie vám pôjde ľahšie, keď tortou budete pohybovať na otáčavom podnose.

Poťahovaciu hmotu starostlivo spracujte, aby mala polotuhú konzistenciu. Rozvaľkajte ju valčekom, a ak sa lepí, môžete ju podsypať jemným práškovým cukrom alebo škrobom. Celková hmota by mala byť cca 0,2 - 0,5 cm hrubá. Ak budete poťahovať kruh, veľkosť rozvaľkanej hmoty by mala byť rovnaká, ako bude priemer torty + dvakrát výška torty + cca 1/3 výšky torty. Čím väčšia bude, tým lepšie sa bude hladiť a zamedzíte tak vzniku faldíkov po bokoch torty.

Rozvaľkanú hmotu zdvihnite napr. pomocou valčeka alebo obidvoch rúk a položte ju súmerne na korpus torty. Hladkajte hladítkom opatrne od stredu k okrajom, tak, aby sa von dostali prípadné vzduchové bubliny. Ak aj nejaké bubliny zostanú, prepichnete ich špendlíkom a zahlaďte rukami a hladítkom. Keď bude vrchná plocha rovná a bez bubliniek, začnete hladiť okraje. Najskôr dlaňami, potom hladítkom. Postupujte zhora nadol. Dole pri stole, kde má hmota tendenciu sa vlniť a robiť spomínané faldíky, môžete ju rukou trochu potiahnuť, čím dôjde k ich napnutiu a vyrovnaniu faldíkov. Na ostrú hornú hranu použite dve hladítka proti sebe v pravouhlom postavení.

Na záver orežete prebytočnú hmotu nožíkom či radielkom, zvyšok hmôt môžete využiť na ozdoby alebo neskôr (starostlivo ich zabaľte do igelitu, aby hmota nevyschla, a uložte ju buď do chladničky alebo chladnejšej špajze). Tortu ešte môžete na záver opatrne dočistiť hladítkom.

Parametre produktu Hladítko (žehlička) na marcipán a fondán zaguľatená 15x8 cm -

  • Názov: Hladítko (žehlička) na marcipán a fondán zaguľatená 15x8 cm -
  • EAN: 8592381102678
  • Výrobca:
  • Cena: 2.44 EUR
  • Materiál: Plast
  • Distribuce: SK
Pozrite si všetky produkty značky
Hladítko (žehlička) na marcipán a fondán zaguľatená 15x8 cm -

Hladítko (žehlička) na marcipán a fondán zaguľatená 15x8 cm -

Podobné produkty

Ďalšie produkty od značky  

Zobraziť všetky produkty od značky