Najpredávanejšie Pravý holandský marcipán 7,5 kg - Zeelandia čo nám vyrába Zeelandia - tento hit môžete zohnať vo zľavové akciu za 59.78 EUR. Pozrite sa tiež na ďalšie položky zo širokého katalógu. NEPLAŤTE dopravné a balné, ponuka platí pre objednávky v hodnote nad 40 eur. Takýto nákup poteší vás i vašu peňaženku..
Unikátny Pravý holandský marcipán 7,5 kg - Zeelandia od značky Zeelandia - tento produkt ponúkame v neopakovateľnej akcii za 58.02 EUR. Pozrite sa tiež na ďalšie položky zo širokého katalógu. Obľúbený bonus, BEZPLATNÉ poštovné a balné, je poskytovaný pre objednávky nad 40€. Neplaťte inde viac než musíte..
Pravý marcipán určený na modelovanie alebo dekorácie cukrárskych výrobkov, pomer 1: 3.
Mandľový marcipán je určený na poťahovanie tort a modelovanie tvarov a postavičiek, na vypichovanie tvarov a ďalšie tvarovanie. Marcipánovú hmotu môžete zafarbovať všetkými druhmi potravinárskych farieb. Marcipán môžete zosvetľovať belobou. Marcipán môžete použiť aj pri pečení. Môžete ho nastrúhať a ochutiť ním cestá. Ďalej z neho môžete vytvoriť marcipánovú strúhanku, keď k 70 g marcipánu primiešate 15 g masla a 50 g hrubej múky. Ďalej môžete marcipán použiť do ovocných knedlí. Miesto kôstky v marhuli alebo slivke vyplníte guličkou marcipánu.
Z marcipánu môžete vyrábať tiež náplň do praliniek. Marcipán nastrúhajte do hrnca, prilejte trochu smotany a rozpusťte. Pred ťahaním alebo modelovaním hmotu dôkladne prepracujte. Na poťahovanie torty vyvaľkajte plát tenký asi 0,3 - 0,5 cm. Počas vaľkania plát podsypávajte práškovým cukrom. Pri prenášaní na tortu si pomôžte dlhou rúrkou, na ktorú plát omotáte. Na uhladzovanie tort používajte žehličky a uhladzovátka. Pre vytvorenie zaujímavých efektov by sa vám mohli hodiť rôzne kostice. Pre blyšťavé a farebné efekty na povrchu môžete použiť púdrové farby, napríklad s perleťovými efektmi alebo fixky a tekuté a gélové farby. Modelované postavičky môžete spájať jedlým lepidlom alebo domácou zmesou z bielka a práškového cukru.
Mandle v pomere 25%. Jedná sa o svetlejší a pevnejší marcipán vhodný na poťahovanie aj modelovanie. Ďalšie spevnenie docielite zapracovaním ďalšieho jemného práškového cukru.
Holandský marcipán určený na modelovanie, poťahovanie alebo dekoráciu cukrárskych výrobkov za studena.
Vyrobený z jemne mletých mandlí a cukru. Marcipán je určený najmä na poťahovanie tort a zákuskov, na modelovanie alebo dekoráciu cukrárskych výrobkov, na výrobu marcipánových figúrok a ako náplň do čokoládových praliniek. Marcipán dá dobre farbiť.
Optimálna praco