V akcii je práve teraz Pravý marcipán 1:1 - 1 kg - čo odoberáme od výrobcu - tento produkt posielame pri časovo obmedzenej akcii za 14.69 EUR. V zľave ponúkame nepreberné množstvo ďalších položiek. Ak sa vám páči bezplatné poštovné, skontrolujte, že objednávate za viac ako 40€. Záleží nám na tom, aby ste ušetrili..
Veľmi žiadaný produkt, Pravý marcipán 1:1 - 1 kg - od populárneho výrobcu - tento produkt kúpite s úžasnou cenovkou 14.26 EUR. Ponúkame najlepší pomer cena výkon. DOPRAVA ZADARMO teraz aj bez špeciálneho kupónu, stačí nakúpiť za viac ako 40 euro. Zaraďte sa k spokojným klientom..
Pravý marcipán určený pre modelovanie, poťahovanie alebo dekorácie cukrárskych výrobkov za studena.
Mandľový marcipán určený pre poťahovanie tort, modelovanie tvarov a postavičiek, ako aj na vypichovanie tvarov a ďalšie tvarovanie. Marcipánovú hmotu môžete zafarbovať všetkými druhmi potravinárskych farieb. Marcipán môžete zosvetľovať belobou. Marcipán môžete použiť aj pri pečení. Môžete ho nastrúhať a ochutiť ním cestá. Ďalej z neho môžete vytvoriť marcipánovú strúhanku, keď k 70 g marcipánu primiešate 15 g masla a 50 g hrubej múky. Ďalej môžete marcipán použiť do ovocných knedlí. Miesto kôstky v marhuli alebo slivke vyplníte guličkou marcipánu.
Z marcipánu môžete vyrábať tiež náplň do praliniek. Marcipán nastrúhajte do hrnca, prilejte trochu smotany a rozpustite. Pred ťahaním alebo modelovaním hmotu dôkladne prepracujte. Na poťahovanie torty vyvaľkajte plát tenký asi 0,3 - 0,5 cm. Počas vaľkania plát podsypávajte práškovým cukrom. Pri prenášaní na tortu si pomôžte dlhou rúrkou, na ktorú plát omotáte. Na uhladzovanie tort používajte žehličky a uhladzovátka. Pre vytvorenie zaujímavých efektov by sa vám mohli hodiť rôzne kostice. Pre blyšťavé a farebné efekty na povrchu môžete použiť púdrové farby, napríklad s perleťovými efektmi alebo fixky a tekuté a gélové farby. Modelované postavičky môžete spájať jedlým lepidlom alebo domácou zmesou z bielka a práškového cukru.
Pravý marcipán určený na modelovanie, poťahovanie alebo dekorácie cukrárskych výrobkov za studena, obsahuje 50% mandľovej hmoty. Balené po 1 kg.
Pravý marcipán (mandľové cesto s podielom 50: 50 blanšírovaných mandlí - v celkovom objeme tak je min. 25% mandlí.). Vyrobený z jemne mletých mandlí a cukru. Marcipán je určený najmä na poťahovanie tort a zákuskov, na modelovanie alebo dekoráciu cukrárskych výrobkov, na výrobu marcipánových