Sušené bielka Eibumin White Egg Powder 200 g - IREKS

Sušené bielka Eibumin White Egg Powder 200 g - IREKS

3.06 EUR

Urobte si radosť: Sušené bielka Eibumin White Egg Powder 200 g - IREKS čo odoberáme od výrobcu IREKS - tento artikel neprepásnite vo zľavové akciu za 2.59 EUR. Pozor, počet kusov na sklade môže byť u akčného tovaru obmedzený, zaistite si svoj kus včas. Len teraz je POŠTOVNÉ ZADARMO, keď si vyberiete tovaru nad 40€. Využite ponuku skôr, než dôjde k zdraženiu..

Značka: 
SKU: 
Do obchodu

Popis

IREKS

Spokojnosť prinášajúci Sušené bielka Eibumin White Egg Powder 200 g - IREKS pochádzajúce od značky IREKS - tento tovar si môžete zakúpiť za skvelú cenu 2.51 EUR. Upozorňujeme, že ponuka má obmedzenú platnosť. Ak nechcete platiť dopravu, stačí vytvoriť objednávku v minimálnej hodnote 40 EUR. Jasná úspora a k tomu spokojnosť z nákupu, nie je prečo váhať..

Špeciálna zmes sušených bielkov s cukrom krupicou a s kyselinou citrónovou.

Sypká zmes Eibumin na výrobu snehového pečiva, indiánky, náplní do trubičiek alebo krémrolí, laskoniek. Dodávaná hmotnosť 200g.

Výrobný postup:

Indiánky: 100g eibuminu + 500g pitnej vody - zmiešať, nechať krátko odležať potom šľahať, počas šľahania pridať 625g cukru kryštál a 350g ríbezľovej marmelády, do vyšľahanej hmoty zvoľna vlievať cukrový rozvar (725g cukru kryštál zvariť s 200g pitnej vody na "retiazku ").

Bielkový krém: 100g eibuminu + 770g pitnej vody - zmiešať, nechať odležať počas šľahania pridať 620g cukru kryštálu. Do vyšľahanej hmoty zvoľna vlievať cukrový rozvar (1230g cukru kryštálu + 310g pitnej vody - zvariť na retiazku), po zaliatí pridať 70g vanilínového cukru.

Pečené hmoty
Laskonky: 100g eibuminu + 765g vody- zmiešať, nechať odležať a pri šľahaní pridať 620g cukru kryštálu. Do vyšľahanej hmoty zvoľna vlievať cukrový rozv (1230g cukru kryštál + ​​310g pitnej vody-zvariť na retiazku), po zaliatí do šľahanej hmoty pridávame 480g cukru múčka + 1080 g jadrovín (kokos, strúhané oriešky, mandle)

Pusinky: 100g eibuminu + 770g pitnej vody - zmiešať, nechať odležať a pri šľahaní pridať 620g cukru kryštálu. Do vyšľahanej hmoty zvoľna vlievať cukrový rozvar  (1230g cukru kryštál + ​​310g pitnej vody - opäť zvariť na retiazku). Po zaliatí pridáme do šľahanej hmoty 785G cukru múčky.

Pečené výrobky sušíme pri teplote 110-140 ° C počas 45 min., podľa typu rúry.

Parametre produktu Sušené bielka Eibumin White Egg Powder 200 g - IREKS

  • Názov: Sušené bielka Eibumin White Egg Powder 200 g - IREKS
  • EAN:
  • Výrobca: IREKS
  • Cena: 2.51 EUR
  • Distribuce: SK
  • :
Pozrite si všetky produkty značky
Sušené bielka Eibumin White Egg Powder 200 g - IREKS

Sušené bielka Eibumin White Egg Powder 200 g - IREKS

Podobné produkty

Ďalšie produkty od značky  

Zobraziť všetky produkty od značky