Sušené vaječné bielky Eibumin White Egg Powder 5 kg - IREKS

71.39 EUR

Veľmi žiadaný produkt, Sušené vaječné bielky Eibumin White Egg Powder 5 kg - IREKS s pečaťou kvality IREKS - tento tovar si môžete nechať dodať v úžasnej akcii za 71.33 EUR. Nákup cez nás znamená istotu dobré ceny. NEPLAŤTE dopravné a balné, ponuka platí pre objednávky v hodnote nad 40 eur. Nakúpiť a ešte ušetriť, čo si želať viac..

Značka: 
SKU: 
Do obchodu

Popis

IREKS

Spokojnosť prinášajúci Sušené vaječné bielky Eibumin White Egg Powder 5 kg - IREKS od známej značky IREKS - tento artikel čaká na vás pri časovo obmedzenej akcii za 71.33 EUR. Počet kusov na zákazníka môže byť obmedzený. Vyberte si tovar v celkovej hodnote nad 40 € a poštovné máte ZADARMO. Takýto nákup poteší vás i vašu peňaženku..

Špeciálna zmes sušených vaječných bielkov s krupicovým cukrom a kyselinou citrónovou.

Zmes na prípravu snehových sušienok, indiánskych sušienok, náplne do creme fraiche, lasagní. Dodávaná hmotnosť 5000 g

Výrobný postup:

Indiánky: 100 g eibumínu + 500 g pitnej vody - zmiešame, necháme krátko odstáť a potom šľaháme, počas šľahania pridáme 625 g kryštálového cukru a 350 g ríbezľového džemu. Do vyšľahanej hmoty pomaly prilievame cukrový roztok (725 g kryštálového cukru povaríme s 200 g pitnej vody, aby vznikla "reťaz").

Bielkový krém - 100g eibumínu+770g pitnej vody - zmiešajte, nechajte odstáť a pridajte 620g kryštálového cukru. Do vyšľahanej hmoty pomaly prilievajte cukrový likér (1230 g kryštálového cukru + 310 g pitnej vody - varte do reťazca). Po vyliatí pridajte 70 g vanilínového cukru.

Pečené hmoty

Laskonky - 100g eibumínu + 765g vody - zmiešajte, nechajte odpočívať a za stáleho šľahania pridajte 620g kryštálového cukru. Cukrový roztok (1230 g kryštálového cukru + 310 g pitnej vody - zvarte na reťaz) pomaly vlejte do vyšľahanej hmoty, po vliatí vyšľahanej hmoty pridajte 480 g kryštálového cukru + 1080 g jadier (kokos, strúhané orechy, mandle)

Pusinky - 100g eibumínu + 770g pitnej vody - rozmiešame, necháme odstáť a za stáleho šľahania pridáme 620g kryštálového cukru. Do vyšľahanej hmoty pomaly prilievajte cukrový roztok (1230 g kryštálového cukru + 310 g pitnej vody - zvarte na reťaz). Po naliatí do vyšľahanej hmoty pridajte 785 g práškového cukru.

Upečené výrobky sušte pri teplote 110-140 °C po dobu 45 minút (v závislosti od typu rúry).

Parametre produktu Sušené vaječné bielky Eibumin White Egg Powder 5 kg - IREKS

  • Názov: Sušené vaječné bielky Eibumin White Egg Powder 5 kg - IREKS
  • EAN:
  • Výrobca: IREKS
  • Cena: 71.33 EUR
  • Distribuce: SK
  • :
Pozrite si všetky produkty značky

Sušené vaječné bielky Eibumin White Egg Powder 5 kg - IREKS

Podobné produkty

Ďalšie produkty od značky  

Zobraziť všetky produkty od značky